Vill ha

Trendiga vår- och sommarkläder

Nu när solen har börjat lysa över Sverige är det också tid att leta fram både vår- och sommarkläder. Vad är det då som gäller i år? Tre trender att följa kommer här:

  • Jackor: För män?  Mocka är årets material och speciellt finns det ett stort utbud för män som 5135200-happy-sunvill ha en mockajacka. Våga gå utanför din komfort-zone, snart kommer jackan att kännas lika klassisk som skinnjackan eller jeansjackan. För tjejer är det främst kappor som håller sig trendiga under våren men när sommaren kommer är det mer tunna kavajer som syns på catwalken. En luftig kavaj är perfekt att ha över sommarklänningen eller för att matcha med klassiska jeans.
  • Militärgrönt eller pastellfärgat: Sedan några år tillbaka är militärgrönt en färg som återkommer på marknaden hela tiden och även i år är det en stark färg. Som man kan det vara otroligt snyggt att på sommaren vandra i ett par militärbyxor matchat med en vit t-shirt. För tjejer är miltiärgrönt någonting du kan applicera på din jacka. Någorlunda nytt för i år är pastellfärgen. Pastell är just nu trendigt både i hem och på kläder, och även på hår. Oavsett om du väljer att ha klänningar i pastellfärgat, en pastellfärgad fåtölj eller om du gör en regnbågsfrisyr i pastell så är det ett bra val.
  • Praktiskt mode: Det har länge varit tal om ett bekvämt mode men nu har det blivit ytterligare ett steg och blivit ett praktiskt mode. Som exempel kan en lyfta ryggsäcken som är omåttligt populär nu, både för kvinnor och män. Här kan en nästan inte välja fel utan du bestämmer själv vilken typ av väska du önskar ha på din rygg. Men ha i åtanke att det som är mest trendigt är det som är mest praktiskt.

Fler bra trender för dig som vill ha koll på vad som gäller hittar du för kvinnor här och för män här. Det finns självklart mycket annat att säga, som till exempel att personlighet är det absolut viktigaste för en snygg stil – men värt att komma ihåg är att du ska känna dig bekväm i de kläder du väljer. Då blir du som snyggast.