Hemmet

Få mer kvalitetstid i vardagen med städhjälp

Många ser städningen som en tråkig och tidsödande syssla. Efter en lång dag på jobbet är dammsugning och dammtorkning antagligen det sista du känner för att sätta igång med. Varför inte anlita städhjälp istället och få mer kvalitetstid i vardagen?

Genom att anlita en professionell städfirma underlättar du livspusslet och får mer tid till roligare aktiviteter och till att umgås med familjen. När du väljer städfirman Familjetid slipper du städa själv och kan vara trygg med att städningen blir utförd utifrån era behov och önskemål. Familjetid erbjuder ett kostnadsfritt möte i hemmet för att se över dina behov och ge ett kostnadsförslag.

Tänk på det här när du anlitar städhjälp

Att ha ett vackert och stilrent hem som dessutom är skinande rent ger en tillfredsställande känsla. För att komma igång med regelbunden städning av proffs är första steget att kontakta en städfirma och boka ett möte i ditt hem. Under mötet kan ni tillsammans se över hur omfattande städningen ska vara. Fråga vad som ingår i städningen och diskutera hur ofta städhjälpen ska komma. Du kan boka in regelbunden städning per vecka eller endast för en grovstädning då och då.

Minska kostnaden för städhjälp

Att anlita städhjälp behöver inte bli extremt dyrt utan det går att välja mindre omfattande städningen eller städning som bara sker några gånger om året. Tänk på att rutavdraget sänker kostnaden för städning i ditt hem. Om du är osäker på om du har råd med städhjälp är det bara att be om en tydlig offert från städfirman som specificerar alla kostnader. Fråga firman om hur du kan tänka för att få ett så rent hem till en lägre kostnad. Kanske kan du få tips om möbler som kan tas bort för att städningen ska gå fortare? På så sätt kan städhjälpen hinna städa på en kortare tid eftersom ingen onödig tid läggs på att komma åt med dammsugaren i svåra vinklar. Ett annat tips är att endast ha månadsstädning och sköta städning själv däremellan. Visserligen blir det lite mer jobb men ofta är det mycket enklare att hålla snyggt hemma om det görs rent ordentligt månadsvis.