Vill ha

Vill ha: sminkbord och höstens sminktips!

Dags att fylla på i badrumsskåpet efter en kladdig och slö sommar? Hurra! Som vi har gått och väntat på höstens sminktrender och nu har de äntligen lanserats. Spektrat för året är långt ifrån den neonhets som rådde för ett par år sen: nu är de skimrande ögonskuggorna och nude läppstift här för att stanna säsongen ut!

Köp dig ett billigt sminkbord och lägg alla pengar på snyggt smink i höst, för det finns så snygga trender du inte vill missa. Äntligen är rouge i aprikos tillbaka och de rosa läpparna får äntligen leva ut igen. Vi är överlyckliga och här kan du få lite schysst inspiration! Det är nämligen något vi alla kan behöva så vi inte fastnar för mycket i våra rutiner.

Så lyckas du med höstens smink

Ett bra tag har sminktrenderna varit extrema: det har lutat åt neon, markerade ögonbryn och läppennan har fått utmana oss som är lite mer försiktiga i vår sminklook. Men nu är det hetare än någonsin med det lite mer avskalade, nude och aprikos. För oss som gillar lite mjukare värden är det här en riktigt positiv överraskning. Metro Mode skriver om både smink för mörk och ljus hy, och vi kan mötas i att de matta ögonskuggorna tar lite time off för att göra plats åt de skimrande ögonskuggorna.

Damernas Värld å sin sida vill åt det lite divigare sminkmodet, så för den som tänker festa hela natten eller bara överraska klasskompisarna eller kollegorna med något extravagant är det fortfarande riktigt hett med glitter. De poängterar också att accessoarer i form av pärlor är supertrendigt under hela 2019 och kanske även 2020. Så ladda upp en myskväll framför sminkbordet och träna upp en fräsch look du kan dra på dig till vardags och när det vankas fest! Här kommer en tutorial: