Inredningstrender

Snopplampan gör succé på Facebook

Inredning ska vara personligt då vi människor ska trivas på bästa sätt i sina hem. Nu har dock Jonas Gardells lampa i form av en snopp som en kristallkula blivit en riktig viral succé, något man kanske kolla på, men kanske inte riktigt har i sitt eget hem. 

Det är i en artikel från Expressen som det går att läsa att den något kontroversiella Jonas Gardell nu tagit bild på en en minst sagt annorlunda och spännande lampa. Det är en kristallampa som är formad som en otroligt stor penis, eller i alla fall om man ska tro Gardell och den bild han tagit.

”Tro’t eller ej men den här lampan hängde faktiskt i en moské. Man borde kanske konvertera.” (läs mer)

Citatet kommer från Jonas Facebookkonto där han skickade iväg bilden på sociala medier. Och var kommer den ifrån, om inte från en moské. Bilden har redan blivit mycket omtalad samt delad över 10 000 gånger och även fått över 60 000 gillningar.

Personlig inredning

6101557-tapetsering-pagar (2)Ja, inredningen bli allt mer personlig och allt fler människor väljer att lägga end mer pengar på sitt hem. Detta då vi lever i en mer kravfylld värld där hög press ställs på oss. Genom att känna sig säker i sin egen borg ser man till att ladda batterierna för vad den yttre världen har att erbjuda. För att få till sin stil finns det även mycket av bra inspiration att tillgå och allt fler väljer att fokusera på ett märke de handlar mycket från. Ett tips då är att söka sig till nätet där det finns ett otroligt stort urval, och även många fantastiska priser. köp house doctor online hos confidentliving.se och inte bara spar pengar utan även tid. Då tiden blir allt mer dyrbar är det inte konstigt att man märker att närhandeln ökar något dramatiskt. Detta då betalningar över nätet blir allt mer vanligt och säkert.