Vill ha

Loppisar kan vara guldgruvor

Att handla begagnade grejer till mindre pengar har blivit alltmer populärt, speciellt under sommarsäsongen när fler loppisar frodas runt över landet. Man kan dessutom bli förmögen på att fynda på loppis, vi berättar hur.

534595-flea-market (1)

Varför inte ta en loppisturné i sommar? Att åka runt i vårt avlånga land och gå på olika loppisar är drömmen för många. Det är lätt att fynda mycket grejer på loppis, men många saker kommer aldrig till användning. Sakerna ser ofta jättefina och häftiga ut på plats, men sen när man kommer hem kanske det inte alls passar. Eller så är det precis tvärtom, det passar perfekt. Hur det än blir är det viktigt att försöka tänka igenom sitt köp ordentligt. Oavsett om man ska åka på loppisturné eller bara vill gå på en marknad så är det faktiskt inte sällan som de har stora vackra möbler till salu. Hur gör man om man hittar något som man verkligen vill ha men inte kan få hem det med bilen? Kontakta https://foxrey.se/ och frakta hem drömmöbeln med professionell transport. Är man på en loppisturné är detta perfekt, då behöver man inte bry sig lika om hur resten av resan ska gå eller hur mycket man köper.

 Fynda och kanske bli rik?

Faktum är att loppisar ofta är fulla av dolda guldklimpar överallt. De som säljer har ofta ingen alltid koll på vad som är skapat av designers eller andra kända formgivare av olika slag. Detta gör att man med lite kunskap och tur kan få med sig ett antikt eller värdefullt föremål för bara en spottstyver. I Sydsvenskan kan man läsa om hur det ibland kan bli en kamp mellan loppisbesökarna om vem som får tag i det där speciella billiga föremålet som sticker ut, och det gäller att inte fastna i detta beteende för att fynda något. Några av de smartaste sätten för att fynda är bland annat att inventera hemma innan för att ses om något behövs, tänka både före och efter köpet, och försök fundera över ungefär hur mycket pengar du kan tänka dig att bränn. Genom att göra på dessa vis förebyggs misstag i shoppandet som leder till högar i förrådet. Dessutom kan man bli rik genom att fynda på rätt sätt. För den som är mest intresserad av att fynda något som kan vara värt pengar så ska man enligt Expressen hålla ögonen öppna efter gamla leksaker från märkena Märklin, Star Wars figurer, Schucobilar och smurfar. Stringhyllor, 60tals lampor, tennföremål från Svenskt Tenn och porslin. Dessa kan vara guldgruvor – om man har tur!